NSi: Mi smo odprta stranka

Foto: Žurnal24 sturm_bobo_main
Lovro Šturm, vodja strateško-programskega odbora volilnega štaba Nove Slovenije (NSi), je dejal, da bo NSi v predvolilni kampanji poudarila vrednote družbene solidarnosti.
Oglej si celoten članek

Po Šturmovih besedah si v NSi prizadevajo v svoje vrste pritegniti čim več novih obrazov. Ob tem je navedel, da sam ni član stranke, da pa kljub temu sodeluje pri oblikovanju njene predvolilne kampanje. Tudi to je po njegovem znak odprtosti stranke. "Glavni cilj NSi na volitvah je izboljšati volilni rezultat izpred štirih let, ni pa realno pričakovati, da bi postali najmočnejša stranka desnega političnega spektra," je še dodal Šturm.

Maruša Novak, ki v NSi vodi volilni štab, pa je dejala, da v stranki pospešeno evidentirajo kandidate za volitve. Razen Andreja Bajuka ni navedla nobenih drugih osebnosti, ki bodo kandidirale na volilni listi NSi. Na vprašanje o možnosti predvolilnega dogovora s SDS, najmočnejšo desno stranko, pa je odgovorila, da se o tem še niso pogovarjali. Pristavila je še, da so v stranki odprti za dogovor z vsako stranko, ki ustreza njihovim programskim izhodiščem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.