NSi bo enotno podprla zaupnico vladi

Foto: Žurnal24 Bajuk in Janša sta predstavila svoje paradne konje, na katere polaga svoje upe z
Predsednik NSi in finančni minister Andrej Bajuk pričakuje, da bo vlada dobila zaupnico v parlamentu.
Oglej si celoten članek

Ob obisku v Beli krajini je prvak Nove Slovenije izrazil prepričanje, da bo poslanska skupina NSi enotno podprla zaupnico vladi. Bajuk je še pojasnil, da "morajo delati naprej z neko minimalno podporo, s sporazumom in v vzdušju drugačne politične kulture, kot se je izkazala do zdaj".

Bajuk meni, da je predsednik vlade Janez Janša storil prav, ko je ob zahtevani zaupnici opozoril na nerazumno blatenje vlade v tujini. "Tukaj so neke meje, ne moremo tako delati naprej. Prav gotovo pa ne v tem trenutku, ko je pozornost celotne Evrope obrnjena prav v Slovenijo," je dejal.

Prvak NSi se je med današnjim obiskom v Beli krajini udeležil odkritja spominske plošče Marku Bajuku v Drašičih, si ogledal poslovno cono Tris v Kanižarici in sodeloval na regijski konferenci NSi v Črnomlju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.