Novemu direktorju ŠOU 5250 evrov plače

Foto: ŠOU
Foto: ŠOU
Z današnjim dnem vodenje Študentske organizacije prevzema Andrej Klasinc. Njegov mandat bo trajal štiri leta.
Oglej si celoten članek

Klasincu, ki je nekdanji direktor Term Ptuj, bo po poročanju Dnevnika ob sporazumni razveljavitvi pogodbe pripadala odpravnina v višini 47.000 evrov bruto, v primeru enostranske prekinitve pogodbe s strani organizacije pa 63.000 evrov bruto.

Dnevnik piše, da so na ŠOU v Ljubljani v devetih letih zamenjali šest direktorjev. Prejšnji direktor Rok Sotlar je prejemal 5800 evrov bruto plače, ob odhodu pa mu je študentsko predsedstvo namenilo 40.000 evrov bruto odpravnine, še piše časnik.

Klasinca je študentskemu zboru v izvolitev predlagalo predsedstvo organizacije, so zapisali v ŠOU v Ljubljani in dodali, da je predsedstvo najprej opravilo pogovore s petimi kandidati od 12, ki so se prijavili na razpis.

V skladu s pravilnikom direktor ŠOU v Ljubljani zastopa organizacijo v pravnem prometu in skrbi za zakonitost poslovanja organizacije ter za zagotavljanje finančnih sredstev za delovanje organov organizacije. Organizira tudi delo strokovnih služb ter predpisuje pristojnosti in odgovornosti zaposlenih pri materialno-finančnem poslovanju. Svojo funkcijo opravlja profesionalno, so še sporočili s ŠOU v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 23:10 1. Marec 2013.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si .

  • 22:28 1. Marec 2013.

    Ne posplosuj!

  • 21:23 1. Marec 2013.

    Tip je iz foruma 21. Kar določijo na FDV-u, tako mora v ŠOU Ljubljana bit. <br />Za časa Janševe vlade …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.