Nova vstaja bo 9. marca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Določen je datum nove, že četrte, vseslovenske ljudske vstaje.
Oglej si celoten članek

Z glasovanjem na Facebooku so določili nov datum vseslovenske ljudske vstaje. Ta  bo v soboto 9. marca ob 15. uri. Začela se bo na Kongresnem trgu.

"Pridite in sporočite slovenski POLITIČNI ELITI, NAJ ODSTOPI. Saj tega še kar noče dojeti. Pridete in pokažite, da OBLAST V SLOVENIJI PRIPADA LJUDSTVU!!!" so zapisali in obljubili nepozabni spektakel energije in zvoka.

Tretja vstaja je potekala 8. februarja, druga 11. januarja, prva pa 21. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 12:02 15. Februar 2013.

    Tam kamor nas Janša vodi, lahko vsi lončke pripravite. Bomo razbite zobe not metal!

  • 12:00 15. Februar 2013.

    Nočem levih, nočem desnih. HOČEM SPOSOBNE!

  • 22:49 14. Februar 2013.

    Ženske proti nasilju<br />V znak proti nasilju nad ženskami je danes po vsem svetu zaplesalo na tisoče žensk.<br />http://za-misli.si/subkultura/792-zenske-proti-nasilju

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.