Nova prometna nesreča s smrtnim izidom

Foto: Profimedia Slika je simbolična.
Foto: Profimedia Slika je simbolična.
Žal moramo znova poročati o smrtni žrtvi na slovenskih cestah ...
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policije, je v prometni nesreči umrl motorist. "Policisti PU Murska Sobota smo bili danes ob 15.57 uri obveščeni o prometni nesreči na Ormoški cesti v Ljutomeru, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Zdravnica je na kraju potrdila smrt voznika motornega kolesa," so zapisali v sporočilu za javnost. 

"Cesta je na kraju zaprta za ves promet," so še dodali. 

Že včeraj smo poročali o tragični nesreči na območju Maribora, ko se je kolesar zaletel v steber in na kraju umrl. Več o tem tukaj. Sinoči je prišlo tudi do nesreče traktorista, ki mu je traktor ušel izpod nadzora, z vozilom je trčil v drevo in umrl. Več o tem tukaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.