Nova delovna mesta

Foto: Žurnal24 V novem podjetju bodo razvijali podporne sisteme in medicinske naprave, kot je i
Razvojni center. Novoline zanj dobil pet milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Šentjernej. Od 180 milijonov evrov, s katerimi bo država sofinancirala razvojne centre, bo Novoline s partnerji dobil pet milijonov evrov. Ustanovili bodo razvojni center za inovativne medicinske sisteme in metode zdravljenja, ki bo imel sedež v Šentjerneju, v njem pa bodo razvijali medicinske naprave in podporne sisteme za merjenje in spremljanje življenjskih funkcij pacientov.

Novo podjetje bo zaposlovalo številne strokovnjake in razvojnike, do konca leta 2014 predvidevamo skupno 33 zaposlenih v novem podjetju,” so nam povedali v Novolinu. Ustanovitev razvojnega centra naj bi vplivala tudi na nastanek drugih novih delovnih mest. “Ocenjujemo, da bo nastalo od 300 do 500 novih delovnih mest v regiji,” so pojasnili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.