Nov krvni davek na naših cestah

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V Podbrezju se je ob 7.40 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik avtomobila.
Oglej si celoten članek

Nesrečni voznik je na glavni cesti v ostrem ovinku zapeljal naravnost na začetek kovinske varovalne ograje in silovito trčil v drevo za ograjo. Voznik je bil v vozilu sam. Kot so zapisali na policiji, gre za peto letošnjo smrtno žrtev v prometu na Gorenjskem.

Na Policijski upravi Kranj so ob tem pozvali prebivalce k varni udeležbi v prometu in preprečevanju tveganj z defenzivno vožnjo. Svetujejo, naj s preventivnim načinom zmanjšujejo možnost nastanka nevarnosti.

*Fotografija je simbolična

Tragično Žalostna zadnja vožnja 27-letne Slovenke na Hrvaško

Slovenija V trčenju huje poškodovani mladoletni osebi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    06:58 4. Julij 2020.

    To ni bila nesreča ampak zavestno dejanje, ki je povzročilo voznikov samouboj iz malomarnosti in objestnosti. Nesrečno je edino drevo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.