Notarka s tožbo proti Erjavcu

Foto: Žurnal24 Erika Braniselj ministra ne namerava več tožiti. (Foto: BOBO)
Notarka Erika Braniselj zavrača vse očitke Karla Erjavca in bo svoje dobro ime zaščitila s tožbo.
Oglej si celoten članek

Minister za okolje Karl Erjavec je glede sporne pogodbe, s katero je mimo uradnega blagoslova vlade prodal državni delež v podjetju Energetika Projekt, krivdo prevalil na notarko Eriko Braniselj. Po njegovem je notarka sestavila pogodbo o prodaji, sam jo je le podpisal.

Erika Braniselj je v prvem javnem odzivu za TV Slovenija zavrnila vse očitke, obenem pa povedala, da razmišlja o tožbi proti Erjavcu.

Računsko sodišče je sicer danes premierju Borutu Pahorju zaradi premajhne zavzetosti pri odpravi nepravilnosti glede urejanja problematike odpadkov predlagalo razrešitev Erjavca. Pahor je po pogovoru z Erjavcem napovedal, da bodo o razrešitvi odločali poslanci, predvidoma še januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.