Noro, kakšna temperatura že navsezgodaj zjutraj!

Foto: Profimedia
Povsem poletne temperature že zgodaj zjutraj.
Oglej si celoten članek

Ob 7:30 je bilo na Lisci na nadmorski višini 947 m že 21 °C, so sporočili vremenoslovci Agencije RS za okolje. Nižji kraji do 600 metrov so bili medtem še oviti v meglo, temperature pa so se gibale okrog 10 stopinj Celzija.

xxx

Danes in v ponedeljek bo sicer jasno, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 11, najvišje dnevne od 20 do 26, v krajih z dolgotrajnejšo meglo okoli 17 stopinj Celzija.

Tudi v torek bo v večjem delu Slovenije še pretežno jasno vreme, po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Čez dan bo zapihal jugozahodnik. Še bo zelo toplo za ta čas. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho.

Prihodnji teden pa sledi preobrat. V napovedi se pojavi celo beseda "sneg" ... Več o tem v srednjeročni napovedi (povezava).

dezurni@styria-media.si

Vreme Preobrat. Pozor, v napovedi za prihodnji teden se pojavi beseda "sneg" srednjeročna napoved Podaljšan vikend: Pride lahko do vremenskega rekorda!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.