Noro. In to poklicni voznik tovornjaka. Pošteno pijan vijugal po avtocesti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti z PU Novo mesto poročajo o vijuganju po avtocesti. Razlog pa alkohol.
Oglej si celoten članek

Policisti PPP Novo mesto so med opravljanjem nalog na avtocesti včeraj nekaj po 14. uri na postajališču Starine v smeri proti Novem mestu zaradi nezanesljive vožnje kontrolirali voznika tovornega vozila s priklopnikom hrvaških registrskih oznak.

Med postopkom so ugotovili, da ima 46-letni državljan Hrvaške v litru izdihanega zraka 0,70 miligramov alkohola (1,5 g/kg). Preprečili so mu nadaljnjo vožnjo, odvzeli vozniško dovoljenje in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Tujca bodo z obdolžilnim predlogom privedli v postopek pred pristojno sodišče. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:00 7. Avgust 2024.

    Pa tok fajn se je imel🤣

  • 12:36 7. Avgust 2024.

    Ta SuHi ŠKaFeC Pa PuŠČa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.