Noč, ko so goreli zabojniki in tobogan

Foto: Nik Skerbiš Požar
Danes ponoči je bila cela serija požarov zabojnikov za smeti.
Oglej si celoten članek

Ob 4.12 je na Koroški cesti v Mariboru zagorelo petnajst tisočlitrskih zabojnikov za smeti in nadstrešek. Požar, ki je uničil zabojnike in nadstrešek, so pogasili gasilci GB Maribor.

Le petnajst minut pred tem je gorel zabojnik za smeti ob cesti Muretinci–Borl v občini Gorišnica. Požar, ki je zabojnik uničil, sta pogasila gasilca PGD Muretinci.

Ob pol enih ponoči je na Zoletovi ulici v Ljubljani gorela vsebina komunalnega zabojnika za embalažo. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana. Zabojnik za smeti so gasili že nekaj čez sedmo na Vodnikovi ulici v Ljubljani.

Pri Metliki gorel bivalni zabojnik 

Tudi v Rosalnicah, občina Metlika, je gorel zabojnik, a bivalni zabojnik. Gasilci PGD Metlika in Rosalnice so ogenj pogasili, o dogodku je bila obveščena policija.

V Ljubljani pa tobogan

"Ob 23.53 je ob Vodnikovi cesti v Ljubljani gorel tobogan. Požar so pogasili gasilci PGD Zgornja Šiška," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Več podrobnosti še ni znanih.

Čeprav je še sorazmerno toplo, je bilo ponoči in že popoldan nekaj dimniških požarov, nekaj čez sedmo zvečer pa je v Luciji zagorelo osebno vozilo.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.