Nič kriv za nesrečo, a bo hudo nastradal

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motorist. Kazen čaka tudi motorista.
Oglej si celoten članek

V četrtek se je okoli 17.30 v Sostrem pri uvozu na avtocesto zgodila prometna nesreča. V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. 

Nesrečo je povzročil voznik, ki je v križišču zavijal in odvzel prednost motoristu, ki je vozil naravnost. V nesreči se je motorist lažje poškodoval.

Policija je zoper povzročitelja uvedla prekrškovni postopek. Prekrškovni postopek pa so uvedli tudi zoper motorista, saj je voznik začetnik. Pri njem je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je imel 0,11 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:06 20. September 2024.

    Na-strada-l (prevod iz itaijanščine- nacestal se je...

  • 14:17 20. September 2024.

    Žurnalu še vedno ni jasno, da 'nastradal' NI slovenska beseda. Rumeni hrvaški mediji!

  • 12:20 20. September 2024.

    "Nastradal" je očitno vaš profesor "slovenštine"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.