"Ni dajal vtisa bogataša"

Foto: Žurnal24 center za socialno delo, %C5%A1i%C5%A1ka
CSD. Primer nekdanjega socialnega delavca Matjaža Ogorevca odmeva.
Oglej si celoten članek

“Ni imel dragih ur ali besnega avtomobila, ni hodil na eksotična potovanja,” nam je pod pogojem anonimnosti zaupal eden od kolegov Matjaža Ogorevca, zdaj že nekdanjega delavca Centra za socialno delo (CSD) Ljubljana-Šiška.

15 let je Matjaž Ogorevc delal kot socialni delavec. Kolikokrat je zlorabil zaupanje, bo jasno na sodišču.

Proti Ogorevcu teče predkazenski postopek in je bil odpuščen, ker je socialna inšpektorica v izrednem postopku na podlagi prijave zavednega državljana ugotovila hude zlorabe nad osebo, katere oskrbnik je bil Ogorevc. Inšpektorica je med drugim tožilstvu predlagala začetek postopka  za odvzem protipravno pridobljene premoženjske koristi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.