Neznanec v Ajdovščini oropal kiosk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj je neznanec s pištolo v Ajdovščini oropal kiosk in zbežal. Policija ga še vedno išče.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 19.13 uri, so policisti in kriminalisti obravnavali kaznivo dejanje ropa kioska v Ajdovščini. Neznani zamaskirani moški srednjih let je v navedenem času pristopil do prodajalca in od njega s pištolo zahteval denar.

Ko si je ropar prilastil manjšo vsoto denarja, ki se je nahajala v blagajni, je pograbil še paket cigaret, kraj zapustil peš ter odšel v neznano.

V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo ajdovski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti Policijske postaje Ajdovščina vse tiste, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije z namenom razjasnitve vseh okoliščin omenjenega kaznivega dejanja, da pokličejo na telefon 05 365 72 00 ali pišejo na elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) oziroma interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.