Neznanci se predstavljajo kot zaposleni elektra

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V družbi Elektro Ljubljana opozarjajo na neznance, ki se predstavljajo kot pooblaščene osebe družbe in s pretvezo poskušajo vstopiti v domovanja odjemalcev ter jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so o tem že obvestili tržni inšpektorat.
Oglej si celoten članek

Svojim odjemalcem na Elektro Ljubljana svetujejo, naj bodo previdni pri obisku neznancev pri njih doma.

Kot navajajo, poskušajo neznanci z lažnim predstavljanjem kot zaposleni v družbi Elektro Ljubljana vstopiti v domove ljudi in jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin.

V Elektro Ljubljana so pojasnili, da so zaradi "ogrožanja varnosti naših odjemalcev in nepoštenih poslovnih praks" že podali prijavo na tržni inšpektorat.

Odjemalcem svetujejo, naj ob vsakem obisku zaposlenega Elektra Ljubljana zahtevajo, da se ta legitimira z delovno izkaznico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.