Policisti niso mogli verjeti, da si je voznik drznil s takim kamionom na cesto

Foto: PU Ljubljana Tovornjak uničene gume uničene pnevmatike Foto: PU Ljubljana Tovornjak uničene gume uničene pnevmatike
Vozilo je bilo pretežko, pnevmatike pa povsem uničene.
Oglej si celoten članek

V torek zjutraj so ljubljanski prometni policisti na Lomu ustavili voznika tovornega vozila z največjo dovoljeno maso 3500 kg.

Vozilo so stehtali in ugotovili, da je največja nosilnost vozila krepko presežena, saj je masa vozila znašala kar 6200 kilogramov.

Poleg tega so ugotovili tudi, da so ustavili tovornjak s povsem uničenimi pnevmatikami in nedelujočimi napravami ter opremo. Vozilo so izločili iz prometa, mu odvzeli registrske tablice ter izrekli globo v višini 1500 evrov.

Foto: PU Ljubljana Tovornjak uničene gume uničene pnevmatike

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:02 30. Maj 2024.

    Je res problem povedat še , od kod prihaja tole "vozilo! " ?

  • 16:10 30. Maj 2024.

    Zakaj takoj ciganom ne onesposobite vozila , Tale kamion so morali razžagati na pol !

  • 13:10 30. Maj 2024.

    Da avto ne drsi po cesti, ga je treba obtežiti da gume bolj zagrabijo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.