Neverjetno, kaj vse so policisti našli pri 33-letniku doma

Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet Foto: PP Črnomelj ukradeni predmet
Policisti so med hišno preiskavo pri osumljencu našli veliko število ukradenih predmetov. Zdaj iščejo njihove lastnike.
Oglej si celoten članek

Konec septembra so policisti PP Črnomelj obravnavali vlom v počitniško hišo na območju Griča pri Dobličah. Storilec je vlomil skozi vrata in odtujil več predmetov. Policisti so v okviru preiskave ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen 33-letni moški iz naselja v okolici Črnomlja.

Po odredbi sodišča so opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja osumljenca. Med hišno preiskavo so našli in zasegli večje število predmetov, za katere 33-letnik ni znal pojasniti izvora. Policisti sumijo, da gre za ukradene predmete.

33-letnika so s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja velike tatvine privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.

Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljajo izvor ukradenih predmetov. Policisti pozivajo morebitne oškodovance, ki bi predmete prepoznali, da se zglasijo na Policijski postaji Črnomelj ali pokličejo na 07 356 66 00.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.