Nevarne poti za šolarje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred začetkom šolskega leta začenjamo z akcijo popisa nevarnih poti, po katerih bodo mnogi šolarji hodili vsak dan. Popis bomo naredili z vašo pomočjo in seveda poiskali odgovore pri pristojnih, kaj bodo naredili za večjo varnost šolarjev.
Oglej si celoten članek

Poostren nadzor policistov na začetku šolskega leta ni vedno dovolj, saj lahko nevarni deli cest, kjer ni pločnikov, signalizacije ali pa so kakšne druge ovire, prežijo na šolarje celo leto.

Da bi poskrbeli za varnejšo pot šolarjev, smo se na zurnal24.si odločili, da z vašo pomočjo naredimo seznam teh nevarnih poti in povprašamo pristojne, kdaj bodo te poti postale varne.

Če torej tudi vaš šolar hodi po taki poti ali pa veste za druge, ki so vsak dan v nevarnosti, nam to sporočite prek spodnjega obrazca do 9. septembra. Opišite pot (kje se nahaja, do katere šole vodi, koliko otrok jo prehodi vsak dan …) in nam, če je le možno, pošljite fotografijo nevarne poti, nato pa bomo to objavili in kot rečeno preverili pri pristojnih, kaj bodo naredili v zvezi s tem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.