Nevaren otroški stolček za hranjenje

Foto: Zveza potrošnikov Slovenije
Foto: Zveza potrošnikov Slovenije
Če ste kupili otroški stolček za hranjenje Bertoni Mac Meal, ga takoj vrnite v trgovino, saj je lahko nevaren za otroke.
Oglej si celoten članek

Stolček za hranjenje Bertoni Mac Meal ne ustreza varnostnim standardom. Je nestabilen in se lahko prevrne, sistem za pritrditev otroka ne deluje pravilno, otrok pa lahko v odprtine vtakne prstke in se poškoduje, sporočajo iz Zveze potrošnikov Slovenije.

Distributer je stolček že umaknil iz prodaje, če pa ga imate doma, ga vrnite v trgovino in, kot pravijo na Zvezi potrošnikov, ste upravičeni do povrnitve kupnine.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.