Neuradno: storilec mož in oče

Foto: Žurnal24 Stanovanjska hiša v Volovniku v Občini Krško, v kateri je zagorelo 22. marca. Ga
Tragedija. Policija pravi, da preiskava še poteka, neuradno pa se bliža koncu.
Oglej si celoten članek

Dobra dva meseca po grozljivi družinski tragediji, v kateri so umrli zakonca Stane in Dragica Zakšek ter njun sin Denis, se po neuradnih informacijah policijska preiskava končuje. Ta naj bi neuradno nakazovala, da gre za dvojni umor in samomor – Stane Zakšek, ki naj bi umoril ženo in sina, naj bi zažgal hišo, nato pa si sodil sam.

Podjetnikova družina
Zakškovi
. Družina se je ukvarjala z gostinstvom, saj je imela v Krškem lokal Sonček, kjer je pomagal tudi sin Denis, Stane pa je vodil istoimenski lokal še v Cerkljah ob Krki. Ukvarjal naj bi se tudi z dvomljivimi posli. Hčerka Nensi je tisto noč, ko se je v domači hiši zgodil zločin, ostala pri fantu v Brestanici.

“Predkazenski postopek še poteka, ko bodo znani rezultati, bomo o tem obvestili javnost,” je o tem, ali je preiskava tragedije v Volovniku že pri koncu, odgovorila Alenka Drenik, tiskovna predstavnica Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Zoglenela trupla
Spomnimo, 22. marca zjutraj je v družinski hiši Zakškovih izbruhnil požar, ki ga je na poti v službo opazila ena od sosed. V hiši so našli zoglenela trupla in sprva je kazalo, da gre za nesrečo. Obdukcija je pokazala, da so bili vsi trije Zakškovi ustreljeni. Policija je izvedla obširno preiskavo, kot kaže, pa je storilec krutega umora ostal za zidovi domače hiše.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.