Nesreča zaprla polovico avtoceste

Foto: Žurnal24 (Foto: Andraž Sodja) Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca Foto: Žurnal24 gorenjska avtocesta, nesreca
CP Torovo je proti Kranju spet odprta. Zaradi prometne nesreče več kot uro zaprta gorenjska avtoceste od Lesc proti Jesenicam. Na srečo je trpela le pločevina.
Oglej si celoten članek

Na PU Kranj so za zurnal24.si dejali, da sta bili v nesreči, ki se je zgodila pri Vrbi, dve osebi poškodovani. Po trku je eno vozilo obstalo v obcestnem jarku, drugo pa sredi vozišča.

Po podatkih Prometnoinformacijskega centra (PIC), je gorenjska avtocesta na odseku spet odprta.

FOTOGRAFIJE SI OGLEJTE V GALERIJI.

Pred tem so na PIC poročali, da je voznik med Brnikom in cestninsko postajo Torovo vozil v nasprotni smeri. Za nekaj minut so tako zaprli cestninska postaja Torovo proti Kranju. Na PU Kranj so ob tem dejali, da policisti voznika še niso izsledili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.