Nesreča pri Mednem usodna za 36-letnika

Foto: Bralka Tina
Foto: Bralka Tina
V ponedeljek je zaradi posledic petkove prometne nesreče v Mednem umrl 36-letnik. V njegovo vozilo je takrat trčil tovornjak, ki je prebil varovalno ograjo. Vozilo 36-letnika je obstalo vkleščeno pod priklopnim delom tovornega vozila.
Oglej si celoten članek

Udeleženec v prometni nesreči, 36-letni voznik osebnega vozila znamke Renault Clio, je 20. 2. 2012 za posledicami poškodb umrl v Kliničnem centru Ljubljana, so sporočili iz PU Ljubljana.

Kot smo že poročali, se je nesreča zgodila v petek dopoldne na cesti Ljubljana–Medvode v Mednem. Sedemdesetletnik iz Ljubljane je takrat vozil osebno vozilo znamke Citroën C5 po glavni cesti iz smeri Ljubljane proti Medvodam ter pri kraju Medno domnevno zapeljal na nasprotno smer vozišča.

Takrat je s tovornim vozilom s priklopnikom iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 36-letni Ljubljančan, s katerim sta trčila. Po trčenju je tovorno vozilo zdrsnilo v levo na nasprotno vozišče, po katerem je takrat (za citroënom C5) vozil 36-letni Ljubljančan z renaultom cliom.

Tovorno vozilo je trčilo v vozilo 36-letnika in prebilo varovalno ograjo ob cesti. Osebno vozilo 36-letnika je po nesreči obstalo vkleščeno pod priklopnim delom tovornega vozila, zaradi česar so posredovali tudi gasilci.

Šestintridesetletni voznik osebnega vozila in osemletni otrok, ki je sedel zadaj v otroškem sedežu, sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center. Po do zdaj zbranih podatkih naj bi 36-letni voznik utrpel hujše, osemletnik pa lažje poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.