Nenavadna prometna noč v Pomurju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Voznik se je zaletel v drevo in odšel v noč še pred prihodom reševalcev. Drugi voznik pa v megli prehiteval v škarje, poškodovanih pet oseb.
Oglej si celoten članek

Pestra noč je za policisti v Prekmurju. Skorajda istočasno so bili nekaj pred pol tretjo zjutraj obveščeni o dveh nesrečah. V eni je v naselju Otovci, občina Puconci, voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča ter trčil v drevo.

Ob prihodu reševalcev na kraj dogodka ni bilo pri vozilu niti voznika niti koga drugega, tako da so policisti in reševalci lahko zgolj poskrbeli za avto, ki je na poti s ceste treščil v dve drevesi in b tem napravil za šest tisočakov škode. 

Policisti voznika še niso uspeli izslediti, so za Žurnal24 povedali na PU Murska Sobota. 

V megli pijan v škarje

Druga nesreča pa je bila hujše narave. Na cesti Moščanci–Dankovci, prav tako v občini Puconci, je voznik v gosti megli pričel prehitevati v škarje. Trčila so štiri osebna vozila, ob tem pa se je po podatkih policije predvioma lažje poškodovalo pet oseb. Eno osebo so morali gasilci iz razbitinreševati s tehničnim posegom, poroča  Uprava za zaščito in reševanje. 

Voznik povzročitelj je vozil pijan, so potrdili policisti. Sedaj mu grozi ovadba za kaznivo dejanje sum nevarne vožnje v prometu, za katero je zagrožena denarna kazen, lahko pa celo zapor do dveh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:49 19. December 2015.

    Tradicija alkohol in zakljički

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.