Nenavaden prizor na počivališču Pince

Foto: PU Murska Sobota Tujci na počivališču Pince
Iz parkiranega priklopnika splezalo kar 59 tujcev.
Oglej si celoten članek

Včeraj, okrog 19. ure, so policisti PP Lendava med izvajanjem kontrole ne avtocesti naleteli na nenavaden prizor. Na počivališču Pince so namreč opazili večje število tujcev, ki plezajo iz parkiranega priklopnika s cerado, romunskih registrskih oznak. 

Kot so ugotovili, je neznani voznik vlečno vozilo in priklopnik okrog 17. ure parkiral na počivališču in ga zapustil. Policisti so v prirejenem prostoru našli kar 59 tujcev - 44 državljanov Bangladeša, osem državljanov Pakistana, šest državljanov Nepala in enega državljana Egipta. 

Vsi tujci so zaprosili za mednarodno zaščito, pojasnjujejo policisti PU Murska Sobota, kriminalisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega voznika, ki je pripeljal tujce v Slovenijo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:55 21. Junij 2023.

    Evo, še več inžinerjev in dohtarjev, predvsem ginekologov, ha ha.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.