Nemčija: v drami s talci 5 mrtvih

Foto: Reuters Drama s talci v Nemčiji. Foto: Reuters Drama s talci v Nemčiji. Foto: EPA Drama s talci v Nemčiji. Foto: EPA Drama s talci v Nemčiji. Foto: EPA Drama s talci v Nemčiji. Foto: EPA Drama s talci v Nemčiji. Foto: EPA Drama s talci v Nemčiji.
Moški v nemškem mestu Karlsruhe je po tem, ko so ga hoteli deložirati, za talce vzel sodnega izvršitelja in še nekaj ljudi. Ubitih je bilo najmanj pet ljudi.
Oglej si celoten članek

Moški je v stanovanju, iz katerega bi se moral po sodnem nalogu izseliti zaradi spora o najemnini, za talce vzel več ljudi, nato pa je bilo iz stanovanja slišati streljanje.

Ko je policija vdrla v stanovanje, je našla štiri trupla, eno od njih naj bi pripadalo ugrabitelju. Ena oseba pa je umrla pozneje v bolnišnici.

Drama se je zgodila v večstanovanjski zgradbi, moški pa je bil lovec in je imel pri sebi več kosov orožja.

Po navedbah tiskovnega predstavnika policije je precej stvari še nejasnih. Med drugim policisti še ne vedo, ali je moški deloval sam ali je imel pomočnike. Med talci naj bi bili sodni izvršitelj, ključavničar in novi najemnik stanovanja.

Policija je po obvestilu o dogajanju zaprla širše območje okoli zgradbe, kjer sta tudi dve šoli in vrtec. Več stanovanjskih zgradb so izpraznili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.