Nekdanji zaposleni ubil tri ljudi

V mestu Zvolen na Slovaškem je nek moški v svojem nekdanjem podjetju ubil tri ljudi.
Oglej si celoten članek

Po navedbah policije je 56-letnik, nekdanji direktor podjetja za proizvodnjo strojev, dopoldne vstopil v prostore podjetja in po krajšem prepiru z vodstvom podjetja začel streljati. Pri tem je ubil tri sedanje člane uprave. Med žrtvami sta tudi oče in sin.

Moškega, ki se je po napadu brez upiranja predal policiji, so februarja letos po desetih letih v podjetju odpustili zaradi spremembe lastništva družbe.

Po navedbah prič, na katere se sklicujejo slovaški mediji, se je moški pred napadom sprl z novim vodstvom podjetja ter od njih zahteval denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.