Ne nasedajte!

Foto: Žurnal24 Jabolko spora je bil telefon. (Foto: Istockphoto)
Agencija za trg vrednostnih papirjev svari pred osebami, ki prek telefona nagovarjajo o prodaji delniških naložb.
Oglej si celoten članek

Seznam družb, ki imajo dovoljenje ATVP za opravljanje storitev in poslov, je objavljen na spletni strani ATVP (www.atvp.si)

Številni Slovenci naj bi v teh dneh prejeli telefonski klic, s katerim so jih svarili pred izgubo vrednosti delnic in jim ponujali svetovanje oziroma pomoč.

Med temi, ki so prejeli klic, je tudi naš bralec, ki so ga poklicali s številke (05) 375 64 57. "Predstavili so se, da so iz borznoposredniške hiše, in me vprašali, ali vem, da moje deklice izgubljajo na vrednosti," pravi naš bralec in doda, da so ga povabili na pogovor, kjer naj bi se pogovorili o prodaji naložbe.

ATVP svari
Agencija za trg vrednostnih papirjev pri tem svari slovenske delničarje, naj bodo pri telefonskih klicih previdni, saj so informacije lahko zavajajoče ali neresnične.

Delničarjem priporočajo, naj se pred prodajo seznanijo z dejanskim gibanjem delnic, pa tudi s stroški, povezanimi z njihovo prodajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.