Navajal ljudi, da so se slekli, nato izsiljeval

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
24-letnik je preko Skypa navajal sogovornike, da so se slekli in celo samozadovoljevali, nato jih je izsiljeval.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija je danes potrdila, da vodi preiskavo zoper 24-letnega mladeniča, ki je od januarja lani do konca avgusta letos storil najmanj 32 kaznivih dejanj nad več osebami.

Na družabnih profilih se je izdajal kot ženska, nato pa preko Skypa vodil komunikacijo z več osebami. Navedel jih je, da so se njegove žrtve slekle in samozadovoljevale, kar je - ne da bi jim to povedal - snemal.

Svoje žrtve je nato z video materialom izsiljeval; zahteval je denar, v nasprotnem primeru je grozil, da bo posnetke javno objavil.

Policijska preiskava zoper 24-letnika še ni zaključena, policija se boji, da je njegovih žrtev še več.

Podrobnosti izsiljevanja Posnela duhovnika v kočljivih položajih

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.