Natočil za 950 evrov in pobegnil

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Tovornjakar z bencinskega servisa odpeljal, ne da bi plačal za slab tisočak goriva.
Oglej si celoten članek

Na bencinskem servisu v Tepanju so obravnavali tatvino goriva. Voznik tovornega avtomobila je v rezervoar natočil za dobrih 950 evrov goriva in odpeljal, ne da bi plačal.

V noči s ponedeljka na torek je neznani storilec ukradel osebni avtomobil znamke Peugeot 307 sive barve z registrsko številko GO F7-661, ki je bil parkiran pred stanovanjsko hišo v Potočah. V vozilu je lastnik imel tudi prometno dovoljenje in ostalo dokumentacijo vozila ter prometno dovoljenje in dve registrski tablici tovornega avtomobila GO P3-761, pa so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Neznanec je konec tedna ukradel tudi osebni avtomobil znamke VW Golf 1.4 svetlo sive barve z registrsko številko GO 69-75D, ki je bilo parkirano v Vrtovinu.

V Vrbnem so včeraj obravnavali tatvino delov delovnega stroja, parkiranega pred hišo. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 2.000 evrov, pa so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:29 4. April 2012.

    tega bo vedno več..

  • 11:06 4. April 2012.

    Klasičen rezervoar za kamijon. Nič posebnega.

  • 10:59 4. April 2012.

    Uf to je 700 litrov dizla!!! A to je imel cisterno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.