Nataša Ratej letos najbolj podjetna

Foto: Žurnal24
Nagrado za podjetnico leta, ki jo podeljuje revija Podjetnik, je letos prejela lastnica gradbenega podjetja Rima, Nataša Ratej.
Oglej si celoten članek

Ratejeva predstavlja zgled za uspešno vodenje in spopadanje z izzivi v gradbeništvu. © Aleš Maček/Žurnal24

 
Ratejeva , ki je vodenje podjetja prevzela pred tremi leti po tragični izgubi moža, predstavlja zgled za uspešno vodenje in spopadanje z izzivi v tradicionalni panogi, pomembno pa je tudi njeno osebno sporočilo o zagotovitvi kontinuitete v družinskem podjetništvu, so izbiro utemeljili v reviji Podjetnik.

Podjetje Rima je med prvimi v Sloveniji začelo uvajati suhomontažno gradnjo. Odlikuje ga kompleksno projektno vodenje, ki povezuje široko strokovno znanje, napredne tehnološke rešitve, ekološko usmerjenost in oblikovalski pogum. Prav s tem je podjetje postalo prepoznavno in ugledno. Njihovi najbolj znani izdelki so mobilna hiša Rima Mobil, montažni objekt Flexys in toplotno-akumulacijska montažna stena. Podjetje uspešno raste in dosega nadpovprečne rezultate v svoji dejavnosti, kar je plod urejenega in uspešnega vodenja, so sporočili iz revije Podjetnik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.