Našli zabodenega mladeniča

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
V Zagrebu so včeraj našli poškodovanega moškega, ki je nekaj ur zatem umrl v bolnišnici. Policija še preiskuje, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

V zagrebškem naselju Sloboština so včeraj okoli 18. ure zvečer našli težko poškodovanega 29-letnika. Hrvaški mediji danes poročajo, da je moški zaradi hudih poškodb umrl v Kliničnem centru Zagreb. 

Našla ga je mimoidoča

Moškega je na travnati površini v bližini večjega trgovskega centra v nedeljo okoli 18. ure našla mimoidoča. Z reševalnim vozilom nujne medicinske pomoči so ga prepeljali v KBC Zagreb. 

Okoli 21. ure je moški zaradi težkih poškodb v bolnišnici umrl. Policija izvaja kriminalistično preiskavo, hrvaški mediji pa navajajo, da so poškodbe, zaradi katerih je moški umrl, nastale z ostrim predmetom.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.