Našli ukradenega BMW-ja, vrednega 35 tisoč

Foto: Policija
Foto: Policija
Koprski policisti so na počivališču Fernetiči zasegli ukradenega BMW-ja. Vreden je 35 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Ob 9. uri zjutraj so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Koper na počivališču Fernetiči - jug ustavili 24-letnega državljana Romunije, ki je vozil osebni avtomobil znamke BMW 320 d, letnik 2011, italijanskih registrskih številk.

Pri kontroli so policisti posumili, da je vozilo protipravno odvzeto, zato so prek italijanskih varnostnih organov preverili lastnika vozila. Slednji je policistom povedal, da je bilo vozilo dejansko ukradeno, in sicer v noči z 2. na 3. september 2012 med 21. in 2. uro zjutraj.

Policisti so vozilo zasegli, voznika pa pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Zoper njega bo na pristojno državno tožilstvo poslana kazenska ovadba, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.