Našli mrtvo osebo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Gorelo na tržnici v Žalcu. Na kraju dogodka našli mrtvo osebo.
Oglej si celoten članek

Fotografije si oglejte v zavihku Galerija.

Nekaj pred pol eno uro zjutraj je zagorelo na tržnici na savinjski cesti v Žalcu. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Žalec in Vrbje so hitro intervenirali, kljub temu se je ogenj razširil na celoten kompleks velikosti okoli 50 krat 50 metrov, pretežno gre za lesene objekte. Delno pozidan objekt je v celoti zgorel.

Na kraju požara so našli mrtvo osebo. Vzrok požara in višino materialne škode še ocenjujejo pristojne službe, na požarišču pa je ostala požarna straža.

Zatočišče uživalcev mamil
Zoglenelo truplo še ni identificirano, sodno obdukcijo naj bi opravili še danes in morda bo potem tudi znan vzrok za nastanek požara.

Tržnica in zapuščeni objekti ob njej so pogosto zbirališče in pribežališče uživalcev mamil. Po prvih podatkih bi lahko ogenj izbruhnil v zapuščenem lokalu, kjer so tudi našli truplo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.