Našli mrtvega kolesarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl je na licu mesta.
Oglej si celoten članek

Na območju Cerknice so dopoldne našli mrtvega kolesarja. Kot so sporočili iz ljubljanske policijske uprave, je 69-letni kolesar po doslej zbranih podatkih vozil po makadamski cesti na relaciji Kozarišče - grad Snežnik, ko je padel ob cestni ograji, kjer je mrtev obležal.

Policisti so bili o najdenem pokojnem kolesarju obveščeni nekaj po 11. uri. Z ogledom kraja nesreče zaenkrat niso ugotovili znakov, da bi bilo v nesreči udeleženo drugo vozilo. Glede na okoliščine na kraju preverjajo tudi možnost, da je kolesar umrl zaradi posledic zdravstvenih težav.

Z zbiranjem obvestil in preverjanjem vseh okoliščin bodo nadaljevali in o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Slovenija Zbil mladoletnega kolesarja in pobegnil Slovenija Kolesar, ki so ga našli ob cesti, je v kritičnem stanju

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:05 18. Avgust 2024.

    vse več bo dokazov, da cepivo proti kovidu zares deluje

  • 01:09 18. Avgust 2024.

    Bolj se opozarja naj se v tej zoprni vročini zadržujemo v notranjih prostorih ali senci, bolj folk rine in frajari …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.