Našli mrtvega, ko je voda odtekla

Foto: Žurnal24
Ko je odtekla voda, so ob reki Pivki našli mrtvega 43-letnika.
Oglej si celoten članek

Janeza Pozveka so pogrešali od nedelje. Našli so ga danes dopoldne v neposredni bližini bivaka, ob reki Pivki v Postojni. Točen vzrok smrti bodo ugotovili z obdukcijo.

To je tako že tretja smrtna žrtev zadnjih poplav. Narasla voda je eno življenje vzela v Šentjurju. V poplavljenem podvozu so našli truplo 53-letnega moškega. Gasilci so truplo našli med izčrpavanjem vode iz železniškega podvoza. Moški je bil prijavljen v Doblatini na območju Laškega, trenutno pa je stanoval v samskem domu v Šentjurju.

 Prav tako v ponedeljek so iz Krke potegnili osebno vozilo, v katerem je bil starejši moški. Na mestu so ga oživljali, vendar pa je kasneje v bolnišnici umrl.

Poplave niso bile vzrok nesreče
V soboto so iz potoka Jezerščica po prometni nesreči potegnili avto, v katerem je bila 21-letna voznica. Vendar pa so policisti že v soboto potrdili, da vzrok nesreče ni bila narasla voda pač pa neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznica najprej trčila v odbojno ograjo, nato pa jo je odneslo v poto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.