Našli drogo in mučenega psa

Foto: Žurnal24
Med hišno preiskavo našli zavitke, v katerih je domnevno bila konoplja, in negibno ležečega psa z odprtimi ranami.
Oglej si celoten članek

Mariborski kriminalisti so 11. januarja izvedli hišno preiskavo v stanovanju 32-letnika v Mariboru. Ob njihovem prihodu je stanovanje zapuščal 25-letnik, ki so mu zasegli zavitek, v katerem je domnevno bila konoplja. Še več podobnih zavitkov so policisti našli tudi v stanovanju.

 

32-letnik je po poročanju policistov preiskavo poskušal preprečiti, zato so, kot so zapisali v sporočilu za javnost, uporabili prisilna sredstva. Prav tako so jih uporabili pri 25-letniku, ki je med identifikacijo poskušal zbežati.

 

Zavitke so zasegli, prav tako večjo količino denarja in druge, domnevno nelegalno, pridobljene predmete. Kriminalisti so v stanovanju našli negibno ležečega psa, ki je imel na telesu odprte rane. Veterinarski inšpektor je na kraju dogodka izdal odločbo o odvzemu živali. Psa je odpeljal nadzornik društva za varstvo in proti mučenju živali.

Oba moška so pridržali zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, mučenja živali in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.