Naslednji teden spet sneg do nižin

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ponoči se bo oblačnost trgala, do jutra bo ostalo oblačno še v zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, ponekod v severnih krajih malo pod 0 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Jutri bo predvsem v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa delno jasno. Proti večeru se bo oblačnost povečala. Ponekod bo pihal veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, v vzhodnih krajih do 17 stopinj Celzija.

V torek bo v severovzhodnih krajih delno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zahodni do jugozahodni veter.

V četrtek sneženje do nižin

V sredo bo oblačno. Padavine bodo postopno zajele vso državo in se proti večeru nekoliko okrepile. Po nižinah bo deževalo, v noči na četrtek pa se bo meja sneženja ponekod lahko spustila do nižin. Do četrtka zjutraj bodo padavine ponehale in delno se bo zjasnilo. V četrtek bo sončno in nekoliko hladneje.

Ta anticiklon bo oslabel v soboto, ko bo zahodno Evropo dosegla hladna fronta. V nedeljo se bo že približala našim krajem in nas prešla v noči naslednji  ponedeljek.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:06 1. Februar 2016.

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa že taku fajn spoladansko je :/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.