Naročil še dovolj

Foto: Žurnal24 Letos bodo izdelali le nekaj sto vozil manj kot lani, ko so z 212.680 vozili dos
Revoz. Po dolgih letih le en dan kolektivnega dopusta.
Oglej si celoten članek

“Letos imamo kolektivni dopust le 31. decembra, kar se ni zgodilo že dolgo vrsto let,” nam je povedala Nevenka Bašek Zildžović iz Revoza. Ker je naročil dovolj, bodo, kot je pojasnila, obratovanje proizvodnje v treh polnih izmenah obdržali tudi prve mesece prihodnjega leta.

V nadaljevanju vendarle pričakujejo upad naročil, čemur bodo morali prilagoditi tudi obseg proizvodnje, je še povedala Bašek Zildžovićeva, saj twingo prehaja v drugo polovico življenjskega cikla, ko naročila običajno upadejo.

Konec leta 2013 in v začetku leta 2014 naj bi v Revozu na skupni konstrukcijski osnovi začeli izdelovati naslednika twinga in smarta; to naj bi potrdili v letu, ki prihaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.