Napadli dva delavca pošte

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Trije zamaskirani moški so ponoči pristopili do poštne poslovalnice v Zgornji Hajdini in napadli delavca pošte, ki sta prenašala bokse iz vozila v poslovalnico.
Oglej si celoten članek

Okoli 5.35 so trije zamaskirani moški pristopili do poštne poslovalnice v Zgornji Hajdini. V času, ko sta delavca pošte prenašala bokse iz vozila v poslovalnico, so planili na njiju. Prišlo je do prerivanja, delavca so zvezali in izpraznili boks, v katerem se je nahajala gotovina. Nato so pobegnili neznano kam.

Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in zbirajo obvestila s ciljem izsleditve storilcev.

Policisti naprošajo vse, ki bi imeli kakršnekoli podatke o kaznivem dejanju, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na 113 oz. anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:01 5. November 2011.

    Jaz bi skromno predlagal, da naj polcija v računalniku ugotovi , katere osebe so na prostosti z kvalifikacijo roparskih napadov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.