Napadel očeta, zdaj ne sme več domov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
21-letnik je poškodoval očeta, razbijal po hiši in ustrahoval družinske člane. To je sledilo.
Oglej si celoten članek

Trebanjski policisti so v noči na 27. februar posredovali zaradi nasilja v družini. "21-letni moški, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi kršitev in kaznivih dejanj z elementi nasilja, je napadel očeta in ga poškodoval, z leseno palico razbijal pohištvo v hiši in ga poškodoval, ustrahoval ostale družinske člane, potem pa odšel od doma," so sporočili z novomeške policijske uprave.  

Policisti so ga kmalu prijeli, zaradi suma, da bo ogrozil življenje, osebno varnost in svobodo družinskih članov, so mu izrekli prepoved približevanja.

Poleg tega ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini ovadili pristojnemu tožilstvu.

Do nasilja pa je prišlo tudi na parkirišču trgovskega centra v Novem mestu. "Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru trgovskega centra v Novem mestu. Policisti so ugotovili, da sta bila v pretepu lažje poškodovana dva moška iz Brezja, ki so ju reševalci oskrbeli na kraju. Po prvih zbranih obvestilih naj bi trije osumljenci z območja Šentjerneja na parkirnem prostoru pretepli oškodovanca in ju poškropili s solzivcem. Vsi udeleženci pretepa se med sabo poznajo in so v sporu," so zapisali policisti.

Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in ugotavljanjem identitete storilcev. Po zaključeni preiskavi bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo, so še dodali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:58 27. Februar 2024.

    Cigoti?

  • 10:49 27. Februar 2024.

    kje so casi ko je policija take razgrajace znala ucinkovito spraviti v red

  • 10:24 27. Februar 2024.

    Zakaj raje ne oporabijo pravega orožja? Bo potem prej mir!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.