Napadel mamo in grozil z nožem

Foto: Žurnal24
Mariborska policija je aretirala moškega, ki je napadel mamo, z nožem grozil policistoma in nanju naščuval psa.
Oglej si celoten članek

Policija je v soboto nekaj čez sedmo uro zvečer prejela klic, da je 25-letni moški napadel svojo mamo in se pod vplivom alkohola namerava odpeljati z osebnim avtomobilom. Policisti so odšli na kraj dogodka, kjer so srečali moškega, ki je izza pasu potegnil kuhinjski nož in z njim začel groziti, nato pa stekel do pesjaka, iz katerega je spustil psa pasme rotvajler.

Policista sta se umaknila v službeno vozilo, pes pa je skakal okrog vozila, lajal in renčal. Policista sta zaprosila za pomoč druge policijske patrulje. Skupaj so zoper moškega uporabili prisilna sredstva, psa pa so onesposobili s plinskim razpršilcem. Moškega so pridržali in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.