Nalet petih vozil na dolenjski avtocesti

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaprt prehitevalni pas, nastaja zastoj.
Oglej si celoten članek

"Zaradi prometne nesreče je na dolenjski avtocesti med priključkoma Grosuplje - vzhod in Grosuplje - zahod proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas," poroča prometnoinformacijski center. 

Zastoj je bil nekaj pred deveto dolg dva kilometra, zastoj pa nastaja tudi na vzporedni cesti. 

V prometno nesrečo naj bi bilo vpletenih več vozil. 

Foto: Žurnal24 prometna

Prejšnji teden brez smrtnih žrtev

Na slovenskih cestah v minulem tednu ni bilo prometnih nesreč s smrtnim izidom, a je letošnja statistika o žrtvah v prometu v primerjavi z lansko zaskrbljujoča. Če je namreč v enakem obdobju lani na slovenskih cestah umrlo 31 oseb, jih je v letošnjem letu umrlo že 48.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:15 16. Maj 2016.

    Statistika ? Denar iz proračuna ,ki je namenjen "samozvanim agencijam za varnost prometa" naj namenijo za posodabljanje signalizacije in organom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.