Najstnik ubil nogometnega sodnika

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Za sodnika amaterske nogometne lige v ZDA je bil usoden udarec v glavo. Gre za drugi incident v petih mesecih.
Oglej si celoten članek

Nogometaši v amaterskih nogometnih ligah postajajo vse agresivnejši. Iz ZDA poročajo o smrti 46-letnega očeta, ki ga je z udarcem v glavo pokončal mladoletni nogometaš. Tragedija se je zgodila v zvezni državi Utah. Ricardo Portillo, ki je sodil tekmo v amaterski ligi La Liga Continental de Futurist, je vratarju pokazal rumeni karton, potem ko je ta sunil nogometaša nasprotnega moštva. To je tako močno ujezilo 17-letnega nogometaša iz kaznovane ekipe, da je pristopil k sodniku in ga močno udaril v glavo. Sodnik fanta ni videl, zato se udarca ni mogel ubraniti.

Portillo se sprva ni pritoževal nad bolečinami, so ga pa kljub temu takoj odpeljali v bolnišnico, kjer je padel v komo. 46-letnik je poškodbam podlegel en teden pozneje. Mladoletnika, ki je tistega dne prvič igral v omenjeni ligi, so aretirali in je trenutno v priporu, grozi pa mu dosmrtna ječa.

Kot sta povedali žena in hčerka žrtve, je bil Portillo zaradi svojega hobija v preteklosti že večkrat žrtev nasilja. Pred časom so mu zlomili nogo in rebra.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.