Najprej udrihala z besedami, naslednji dan pele pesti

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Petelinjenje devetnajstletnikov se je za enega od njiju slabo končalo.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli polnoči sta se na Prežihovi ulici na Ravnah na Koroškem sprla mladeniča. Pred gostinskim lokalom sta se vsak v svoji manjši skupini oseb sprla 19-letna moška in nato stepla. Osumljenec je 19-letnemu domačinu zlomil čeljust in nos. 

Spor se je začel že dan prej, so nam povedali na PU Celje. Omenjena 19-letna moška sta se namreč sprla na prireditvi. Eden od njiju se je hvalil s svojo močjo. Naslednji dan, ko sta se srečala, je padlo povabilo na pretep, ki se je za enega od njiju končal slabo. 

Zaradi povzročitve hude telesne poškodbe bodo 19-letnega osumljenca kazensko ovadili. Najvišja zagrožena kazen za povzročitev hude telesne poškodbe je 5 let zapora. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.