Najnovejša Iphona prideta konec meseca

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iphone 5S in 5C bosta v Sloveniji na voljo od 25. oktobra.
Oglej si celoten članek

Ceni za obe različici zaenkrat še nista znani. "Za podrobnosti glede količin, cen ali morebitnih rezervacij, je v tej fazi še prezgodaj. Pretekli modeli iPhone so bili ves čas najbolj prodajani modeli pametnih telefonov v Sloveniji. Pričakujemo, da bo tako tudi v prihodnje," so sporočili iz Si.mobila.

V ZDA sicer cena za osnovni model ugodnejše različice 5C brez vezave znaša 549 ameriški dolarjev, za zmogljivejši Iphone 5S pa je brez vezave treba odšteti 100 dolarjev več.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:09 10. November 2013.

    Vabim vse uporabnike Interneta,Pametnih telefonov, da se pridružite Perfect App-u brezplačno. Povabi le 10 članov, da zaslužite svoj_ mesečni dohodek! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.