Najemniki ne bodo kaznovani

Foto: Luka Pongrac
Foto: Luka Pongrac
Delilniki toplote. Ni jih še niti v stanovanjih mestnega sklada.
Oglej si celoten članek

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana (JSS MOL), ki je stoodstotni lastnik našega bloka, še ni zagotovil delilnikov toplote. Prav tako nas ni obvestil, kdaj bo, čeprav sem njih in upravitelja SPL to nazadnje vprašala 26. septembra. Odgovorov nisem dobila,” pravi ena od stanovalk. Rok za vgradnjo delilnikov je potekel 1. oktobra.

Sklad zagotavlja finančna sredstva, upravnik pa organizira vgradnjo delilnikov toplote, pojasnjuje Jožka Hegler, direktorica JSS MOL. Dodaja, da so v vseh stavbah, v katerih so večinski lastnik, upravniki začeli postopke za vgradnjo delilnikov, a ker je malo podjetij, ki delajo na montaži, so nastale zamude.

Najemniki ne bodo nosili sankcij, ker je namestitev delilnikov in merilnikov toplote zakonska dolžnost etažnih lastnikov,” na bojazen najemnikov, da bodo morali plačati kazen zaradi zamude, odgovarja Heglerjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.