Najdaljša brada dolga 122 cm

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Mokronogu dalo svoje kosmato okrasje na ogled 29 moških. Zmagovalna brada meri 122 centimetrov.
Oglej si celoten članek

Tokratno srečanje bradačev v Mokronogu je bilo že 11. po vrsti.

Mister brade je postal Boris Primožič, njegov prvi spremljevalec Martin Kavšek, njegov drugi spremljevalec pa Darko Cilenšek. Janez Rozman je kot Primož Trubar tričlansko komisijo, ki ji je predsedovala Angelca Likovič, najbolj prepričal kot lik, naj bradač po izboru bradačev pa je postal Andrej Prešeren.

Najdaljšo brado so namerili Sašu Kotniku, ki ima kar 122 centimetrov dolgo kosmato okrasje. Srečanje bradačev je edina tovrstna prireditev v Sloveniji – letos prvič z mednarodno udeležbo, saj sta se srečanja udeležila tudi bradača z Nizozemske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.