Najbolje prodajani so priročniki

Foto: Žurnal24 Na sejmu na Prešernovem trgu lahko dobite redke rabljene knjige in knjige po zel
Knjiga. Prodajna sejma na Prešernovem trgu in Pristaniški ulici v sklopu Slovenskih dnevov knjige.
Oglej si celoten članek

“Najbolje se berejo psihološki priročniki,” pravi Ingrid Celestina iz koprskega Librisa, ki v sklopu Slovenskih dnevov knjige na Prešernovem trgu do konca tedna med 9. in 18. uro ter v soboto do 13. ure organizira prodajni sejem knjig po zelo ugodnih cenah ter bolšji sejem rabljenih knjig. Vsak dan potekajo tudi ustvarjalne delavnice in prireditve za otroke.

Enquist na obisku
Stojnice bodo od danes imeli tudi pred Domom knjige Koper na Pristaniški ulici. Poseben dogodek je ponedeljkov pogovor v sklopu Festivala Fabula; Koper bo namreč obiskal švedski pisatelj Per Olov Enquist. Prodajne uspešnice so tudi pri njih razni priročniki. Med najbolj prodajanimi so Ljubezen skozi želodec zakoncev Novak, med literarnim čtivom Eleganca ježa Muriel Barbery in prvenec slovenske pisateljice Jelke Ovaska z naslovom Severnica nad Olimpom – gre za prvi pravi slovenski erotični roman.

Po dveh letih je na knjižnih policah znova mogoče dobiti uspešnico Rhonde Byrne Skrivnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.