Nagec obtičal v pralnem stroju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po 20 minutah so ga osvobodili reševalci.
Oglej si celoten članek

V Avstraliji se je zgodila nenavadna nesreča, v kateri so morali iz pralnega stroja reševati moškega. Kot poročajo mediji, se je 20-letnik s svojo partnerico igral skrivalnice. Med igro se je skril v pralni stroj, kjer je obtičal kakih 20 minut. Rešila ga je šele reševalna ekipa.

Michelle De Araugo s sheppartonske policijske uprave je povedala, da se je incident zgodil med igro, ki se ni iztekla po pričakovanjih. "Moškemu je bilo ob intervenciji zelo nerodno." Pri reševanju so uporabili oljčno olje.

Dogodek se je zgodil v nedeljo popoldne v bližini mesta Mooroopna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.