Nadlegoval mlajše deklice in jih prosil za ...

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Policisti iščejo moškega zaradi nadlegovanja mlajših deklic v Marezigah.
Oglej si celoten članek

Policija je sporočila, da naj bi moški v torek v Marezigah na Primorskem nadlegoval mlajše deklice in jih prosil, če jih lahko fotografira, in dajal neprimerne opazke. Starši so dogajanje ob 23.30 prijavili policiji. Policisti so takoj pregledali širšo okolico, vendar ga niso izsledili, danes nadaljujejo zbiranje obvestil, so sporočili s policijske uprave Koper.

Moški naj bi bil star med 30 in 35 let, močnejše postave, kratkih rjavih las in ima brado. Oblečen je bil v belo majico s kratkimi rokavi in črne kratke hlače.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:15 7. Avgust 2024.

    Banda katolibanska! Skrhan nož in jajca proč!

  • 17:02 7. Avgust 2024.

    Ja ja,pa belo dostavno vozilo parkirano v bližini vrtca,pa stric ima polne žepe bonbonov,pa stric vabi otroke na izlet... .

  • 14:20 7. Avgust 2024.

    Šaljivec? Katera bolna oseba to izjavi? Vsi drugi vemo, kako se tem p... reče...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.